Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

30. 1. 2012 8:03
a vyplatilo by se to?

Odměna makléřům je sice vysoká (dejme tomu 100 000),ale kdyby se od toho měla odečítat ceny práce za Vámi požadované služby, například grafika za vypracování půdorysu, skutečně kvalitního fotografa který by musel jak vybrat tak vyfotit kvalitní fotky, někoho kdo by ten dům prošel od sklepa pro půdu a udělal k němu faktický reálný popis..kolik by asi zbylo???

0 0
možnosti
JV

johnymistr

30. 1. 2012 15:21
Re: a vyplatilo by se to?

Opravdu by byl nutný grafik na vypracování půdorysu? Opravdu by byl nutný profesionální fotograf na pořízení dobrých, nebo alespoň částečně dobrých snímků? A neměl by ten dům od sklepa po půdu projít právě onen realitní makléř?

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

30. 1. 2012 7:21
ach ten češtin...

čest všem vÝjImkám!!!!

výjimka, výjimečný, ale vyjímat...

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

29. 1. 2012 23:58
Tohle je typicky závislácký stesk

Jestli je něco opravdu otravného při koupi nemovitosti, tak to je makléř za zadkem, který hučí a hučí. Jen jednou v životě se mně podařilo si oproti záloze vypůjčit klíče a nemovitost si v klidu prohlédnout. Je to velice prosté. Kouknu na netu do stránek obce, jaká je její vybavenost, Najdu si jak daleko je to umístěno, podívám se, jestli nebydlí v blízkém okolí nepřizpůsobiví a jdu si popovídat s nějakým potencionálním sousedem. To se samozřejmě netýká nějakého paneláku, tam je to jedno. Za nějaký rok, tam nic s mozkem stejně nebydlí. Nakonec jen dodám, že nemovitost se kupuje srdcem, ne podle plánku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1171x
táta od rodiny a spokojeností nakažený člověk

Seznam rubrik