Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jafava

13. 10. 2011 8:06
Jak ale probudit vládu, poslance a senátory?

Vždyť je to zajímá jen jako volební tahák na hlasy. Jak se žije lidem, to ani netuší; když se něco semele, zasáhnou těžkooděnci, pochopitelně proti nesprávné straně konfliktu a chrání nepřizpůsobivý dav z "ghet".

Jak by bylo možné, aby politici tuto záležitost se sociálními dávkami řešili v tzv. legislativní nouzi? Dalo by se jim to nějak vnutit? Vždyť je jasné, že tohle třaskavé svinstvo, páchané na daňových poplatnících, nelze protahovat do nekonečna!

1 0
možnosti

bull004@seznam.cz

13. 10. 2011 7:51
A kam je chcete dát?

Máte tu třistatisícovou armádu úplně zbytečných tvorů, která kromě parazitování nic jiného nezná a ta se navíc stále množí. Na radikální řešení zatím nenazrála doba, i když věřím, že příjde. Tak co s nimi? Osobně jsem pro izolaci v pracovních táborech, ale ani to by ještě neprošlo. Tak co s nimi?

2 0
možnosti

dagles7

13. 10. 2011 7:24
Absolutní souhlas

Můj názor na celou problematiku je prostý a zřejmě dost zjednodušený, nicméně to jsem prostě já. Zamezit tvorbě ghet, ubytoven a podobných domů hrůzy. V současných provést razie a nastolit pořádek za pomoci lidí ze vnitř. Sociální dávky jen za odměnu, ne zadara. Vyřešit výkup barevných kovů a železa a jistě ještě spousta jinejch věcí, ale hlavně, probudit vládu, ať už konečně začne něco dělat. To je myslím si to nejdůležitější.....

TLESKÁM, TLESKÁM...

1 0
možnosti

rulemaniac2

13. 10. 2011 0:07
hezky napsano

R^

zil sem v TP, pohyboval se v Krupici i Dubi ... pracoval v UL ... znam to velmi dobre a mate recht

jinak onzacovani Cikan a ten Rom je uplne presne ... cigani sou na sebe hrdi a Rom je pro ne urazka, pro ty slusne, kez by jich bylo vic :/

1 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1171x
táta od rodiny a spokojeností nakažený člověk

Seznam rubrik